Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Fruits d'été en papillote
20 min
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Mousse fromage blanc, mangue et coriandre
12h 30 min
Sabayon aux raisins
15 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Crumble aux fruits rouges
1 godz. 15 min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3h
Gratin aux fruits rouges
20 min
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Tatin de poires aux speculoos
50 min