Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin aux fruits rouges
20min
Sabayon au cidre
15 min
Crème fouettée à l'aneth
5 menit
Gratin de raisin en sabayon
20min
Soufflé aux agrumes
30min
Soupe de fruits rouges
2h 10 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 menit
Sabayon sucré
30min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min