Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2050 kJ / 488 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 2523.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 dk
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 dk
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Sicilian prawn salad
40 dk
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Sunny gazpacho
25 Min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 dk
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min