Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2050 kJ / 488 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 2523.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warm wasabi potato salad
30min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Yasai miso ramen
35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min