Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2 stalks fresh lemongrass, tough outer layer removed, cut into pieces (2 cm)
- 2 bunches fresh coriander (bunches cut into thirds), plus extra leaves for garnishing
- 3 - 6 fresh bird's eye chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves (see Tips)
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 1 fresh tomato (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh galangal, peeled
- 70 g eschalots, cut into halves
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 700 g water
- 2 tsp tom yum sauce
- 40 g fish sauce
- 2 tsp sugar
- 200 g medium raw prawns, peeled
- 1 tbsp lime juice
- 1 spring onion/shallot, trimmed, cut into halves and shredded lengthways, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 408 kJ / 97 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Curry laksa
45min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Fish soup
40min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Baked masala fish
1h 15 min
Biryani
1h 25min