Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 10 g pirinç
- 2 tk şeker
- 1 tk tuz
- 680 g su
- 2 tk limon suyu
- 160 g havuç, verev doğranmış (1 cm)
- 300 g pırasa, dışta kalan sert kısımları soyulmuş, verev doğranmış (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porsiyon
- Kalori
- 3194 kJ / 763 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25 min
Kıymalı Ispanak
45min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Tarhana Çorbası
25 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Erişteli Yeşil Mercimek
55min
Güllaç
3h 25 min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 godz. 5 min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 Std. 15 Min