Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1j
Hünkar Beğendi
1 godz. 5 min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Patates Salatası
1j
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1j 30 menit
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1j 25 menit
Etli Türlü
1j 20 menit
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 Min