Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Etli Fajita
40min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Orman Kebabı
1 Std.
Körili Tavuklu Wrap
50 Min
Etli Türlü
1h 20min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.