Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30 min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Ekşili Köfte
1 Std. 15 Min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Tavuk Dürüm
40 min