Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g tereyağı
- 30 g riviera zeytinyağı
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 80 g pirinç
- 15 g ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 500 g derisiz, kemiksiz, tavuk kalçası, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 50 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 10 adet tane karabiber
- 1250 g su
- 100 g bezelye, dondurulmuş
- 2 yumurta sarısı
- 6 yk limon suyu
- 5 g maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış
- 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1367.6 kJ / 327.2 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1h
Ezogelin Çorbası
1h 5 min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2u. 10min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Hamsi Buğulama
40 min
Domates Soslu Patatesli Balık
50min
Patates Salatası
1h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2u. 10min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min