Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Kremalı Domates Çorbası
30min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min
Bal Kabağı Çorbası
35min
Çikolatalı Trüf
3h 25min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Sebze Bulyon
1h
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min