Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Sütlü Domates Çorbası
55min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Soğan Çorbası
1 Std. 15 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8h 50min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min