Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g domates salçası
- 40 g zeytinyağı
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 500 g taze fasulye, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 695.7 kJ / 166.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15 min.
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 min
Ispanak Başı
40 min
Etli Taze Fasulye
1h 10 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Ratatuy
40 min