Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 465 g
- Yağ
- 105.8 g
- Doymuş Yağ
- 59.7 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 184.6 mg
Alternatif tarifler
Şeftalili Soğuk Çay
2h 25min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45min
Hurmalı Yulaf Lapası
15min
İrmikli Puding
20 min
Ton Balıklı Makarna
1h
Rendelenmiş Patates Pancake
Değerlendirme yok
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1u. 15min
Krem Karamel (Flan)
2h 45min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3h 15min