Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 465 g
- Yağ
- 105.8 g
- Doymuş Yağ
- 59.7 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 184.6 mg
Alternatif tarifler
Sultan Lokumu
40 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3h 15min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Pas d’évaluation
Ev Yapımı Erişte
1 Std. 5 Min
Pratik Peynirli Sufle
45 Min
İrmikli Puding
20min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Keşkül
3 Std. 20 Min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Revani
12u. 40min