Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 465 g
- Yağ
- 105.8 g
- Doymuş Yağ
- 59.7 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 184.6 mg
Alternatif tarifler
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 min
Kabak Tatlısı
7h
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3sa 15 dk
Tavuk Suyu
1h 10min
İrmikli Puding
20 min
Mercimek Köftesi
2h
Pinyata Çikolata
6 Std. 35 Min
Sıvı Karamel
35min
Damla Sakızlı Lokum
26h 50min
Damla Sakızlı Dondurma
10h 25min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Krem Karamel (Flan)
2h 45min