
Cihazlar ve Aksesuarlar
Hatay Usulü Fellah Köftesi
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 porsiyon
Malzemeler
KÖFTE
-
soğan ikiye bölünmüş140 g
-
su ellerinizi hafifçe ıslatmak için ekstra su400 g
-
köftelik bulgur ince280 g
-
irmik125 g
-
un tepsiyi unlamak için ekstra un50 g
-
domates salçası35 g
-
biber salçası35 g
-
tuz1 tk
-
yumurta1
-
kimyon1 tk
-
karabiber¼ tk
SOSU
-
domates dörde bölünmüş600 g
-
zeytinyağı120 g
-
sarımsak6 diş
-
biber salçası70 g
-
tuz1 tk
-
nar ekşisi bk. öneriler1 - 2 yk
KÖFTELERİN PİŞMESİ VE BİRLEŞTİRME
-
su köfteleri haşlamak için1500 g
-
maydanoz yaprağı, taze ince kıyılmış¼ - ½ demet
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
528.7 kcal /
2213.3 kJ
Protein
11.7 g
Yağ
22.3 g
Karbonhidrat
72.7 g
Lif
9.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

ESKİMEYEN TARİFLER
20 Tarif
Türkiye
Türkiye