Cihazlar ve Aksesuarlar
Etli Taze Fasulye
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
biber salçası20 g
-
zeytinyağı25 g
-
kuzu but, kemiksiz yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)300 g
-
su oda sıcaklığında450 g
-
500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)taze fasulye kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber½ tk
-
kimyon, toz½ tk
-
şeker (isteğe bağlı)1 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
18.2 g
Kalori
1196.1 kJ /
286.2 kcal
Yağ
17.6 g
Lif
3.6 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sucuklu Kuru Fasulye
10 godz.
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 godz. 10 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min
Orman Kebabı
1 godz.
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 godz. 10 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min