Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantı
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Mantı Hamuru
-
un250 g
-
yumurta1
-
tuz1 tk
-
su100 g
-
limon suyu1 tk
Yoğurt Sosu
-
diş sarımsak2
-
yoğurt tam yağlı250 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
Mantı İçi
-
soğan ikiye bölünmüş40 g
-
maydanoz, taze sadece yaprakları5 dal
-
dana kıyma150 g
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
toz karabiber damak tadına göre¼ tk
-
un serpmek için
-
su mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
-
tereyağı1 ½ - 2 yk
-
kuru nane1 tk
-
domates salçası2 yk
-
tatlı kırmızı toz biber1 tk
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
955.1 mg
Protein
17.5 g
Kalori
1850 kJ /
442.2 kcal
Yağ
16.5 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
7.9 g
Karbonhidrat
55.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1 Std. 5 Min
Entekke Böreği
40 Min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5 Std. 30 Min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1 Std. 40 Min
Baklava
6 Std. 30 Min
Lokma
4 Std. 35 Min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 Std. 35 Min
Pita Ekmeği
2 Std.
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1 Std.
İçli Köfte
2 Std.
Otlu Gözleme
1 Std. 50 Min
Çi Börek
1 Std. 10 Min