Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Orman Kebabı
1 godz.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50min
Etli Fajita
40min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Patatesli Pratik Ekmek
12 Std.
Kremalı sebzeli tavuk
50min
Buharda Göz Yumurta
15 Min