Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Pilav
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Osmancık pirinci300 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş650 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş50 g
-
karabiber2 - 3 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
19.1 g
Kalori
2425 kJ /
579.3 kcal
Yağ
28.4 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
59.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 dk
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Haşlanmış Makarna
25 dk
Körili Tavuklu Wrap
50 dk
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1sa 15 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Orman Kebabı
1sa
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk