Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1200 g water
-
200
g fresh broad beans
veya 200 g frozen broad beans - 300 g freekeh (see tip)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g olive oil
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 20 g unsalted pistachio nuts, roasted, finely chopped for garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 841 kJ / 201 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6.2 g
Alternatif tarifler
Red Lentil Soup
40 Min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Ras el Hanout
15 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min