Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Mashed pea and corn slice
40min
Mushroom quinotto
30min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Pea and garden mint fritters
25 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min