Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut into halves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground dried ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika powder
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 100 g red lentils
- 800 g crushed tomatoes, canned
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Versatile smooth soup
45 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
45 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Stuffed vegetables
1h 20 min
Ratatouille
40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Provençal tart
1h 15 min
Smooth cauliflower soup
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Versatile chunky soup
50min