Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut into halves
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground dried ginger
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika powder
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 100 g red lentils
- 800 g crushed tomatoes, canned
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut Squash Masala Dosa
11hod. 30min
Lentil hotpot
12h 45min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Oysters with Lime Granita
Değerlendirme yok
Turmeric Dressing
10 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min