Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (isteğe bağlı)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Kale Meat(less) Balls
30min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Lentil moussaka
3h 30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Courgette side dish
30min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min