Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (isteğe bağlı)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20 Min
Tomato rice
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2h
Ratatouille
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Lentil moussaka
2h 20 min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.