Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tbsp ground coriander
- 1 pinch ground paprika
- 2 pinches ground cumin
- 300 g bulgur, coarse
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper
- 1000 g water
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp pine nuts, to garnish
- 50 g fresh tomatoes, deseeded and diced, to garnish
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3960 kJ / 440 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 12.1 g
Alternatif tarifler
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 Std. 25 Min
Chicken with rice
1 Std.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Yellow rice with chicken
40min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Couscous with lamb and vegetables
50min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min