Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 99 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7u. 45min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6sa
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 godz. 15 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.