Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 99 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Hollandaise
15min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Kalte Caprese-Suppe
2sa 15 dk
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 Std.
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min