Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 99 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Bärlauch-Hollandaise
15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.