Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione
15 Min
Limoncello-Creme
5h
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Zimtmousse
5h 40 min
Amaretto-Eisparfait
8 godz. 15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Rotweinbirnen
3h 20min
Eierlikörmousse
8 Std. 30 Min
Kürbiskernparfait
5hod. 45min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1h 30min