Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Stachelbeer-Sorbet mit Whisky
5h 15min
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12h
Rotweinbirnen
3ωρ. 20 λεπτ.
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Limoncello-Creme
5h
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Apfel-Calvados-Sorbet
5h 30 min.
Eierlikörmousse
8h 30min