Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Remoulade
10 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 Std.
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Mayonnaise
5min
Sauce Béarnaise
40 min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sardische Nudeln mit Rucolasauce
27 Std.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2h 35min