Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Remoulade
10min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Safran-Aioli
40min
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4 godz. 30 min
Sauce Rouille
25min
Parmesan-Creme-brûlée
8 Std.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 Std. 35 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 分钟
Gin-Tonic-Lachs
24 Std.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h