Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Rote-Bete-Carpaccio
2 godz. 45 min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1h 30min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Rotweinbirnen
3h 20min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min