Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjesfilets in Rotweinsud
12 Std.
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 godz.
Forellencremesuppe
40 min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Forellenmousse
5 Min