Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Limoncello-Creme
5h
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Zwetschgen-Parfait
8 godz. 40 min
Zimtmousse
5h 40min
Rotweinbirnen
3h 20 min
Caipirinha-Creme
3 Std. 30 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Eierlikörmousse
8sa 30 dk
Kürbiskernparfait
5 godz. 45 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min