Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5óra
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5óra
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8sa 20 dk
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Lebkuchenparfait
8h 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Zabaglione
15min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h