Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Forellenmousse
5min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 godz. 20 min
Zabaglione
15min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Zabaglione al Prosecco
15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4 Std. 40 Min