Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Scampi-Terrine
10sa
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Birnen-Walnuss-Terrine
5u. 20min
Thunfischpâté
4h 20min
Forellencremesuppe
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Forellenmousse
5min