Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Spargel-Scampi-Terrine
10u.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10u.
Thunfischpâté
4h 20min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min