Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Zucker
- 500 g Spargel, grüner (unteres Drittel geschält) oder weißer (geschält)
- 7 Blatt weiße Gelatine
- 20 g Butter
- 250 g Scampis, gegart
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
-
2
Bund Dill, abgezupft
veya Kerbel, ohne Stiele - 250 g Saure Sahne
- 300 g Naturjoghurt
- 30 g Zitronensaft
- 2 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 365 kJ / 88 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Forellenmousse
5min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Edelfischragout
35min