Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Zucker
- 500 g Spargel, grüner (unteres Drittel geschält) oder weißer (geschält)
- 7 Blatt weiße Gelatine
- 20 g Butter
- 250 g Scampis, gegart
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
-
2
Bund Dill, abgezupft
veya Kerbel, ohne Stiele - 250 g Saure Sahne
- 300 g Naturjoghurt
- 30 g Zitronensaft
- 2 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 365 kJ / 88 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7u. 45min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Krabben-Lachs-Küchlein
1hod.
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1hod. 20min
Tomaten-Cocktail
30 λεπτ.
Thunfischpâté
4h 20min
Forellencremesuppe
40 λεπτ.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Lachs-Tatar
5min
Forellenmousse
5min