Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1060 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Limoncello-Creme
5h
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Rhabarber-Parfait
8 Std. 50 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 Std. 50 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min