Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1060 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 godz. 30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 Min