Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Tomaten-Cocktail
30 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3 Std. 15 Min