Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10min
Koriander-Mayonnaise
10min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Vitello Tonnato
48 godz.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Safran-Aioli
40min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 phút