Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellencreme
10 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Forellenmousse
5 Min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 godz. 45 min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1sa 15 dk