Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Gurke (ca. 400 g)
- ½ Bund Dill
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 200 g Schmand
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Graved Lachs, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15 phút
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Forellenmousse
5min