Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1h 30min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Tomaten-Cocktail
30 min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5h 50min
Garnelencocktail
30 min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Birnen im Weißweinsud
35min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min