Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Birnen-Parfait
6sa
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Bloody Mary mit Paprika
15min
Spanisches Ei im Glas
40min
Gratinierte Kirschen
30min
Erdäpfel mit Avocado-Bärlauchcreme
55min
Bruschetta mit Huhn-Rucola-Creme
35 min
Gefüllte Eier
25min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 godz. 10 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 godz.