Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1028.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Ratatouille
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35 min
Asparagus risotto
40min
Risotto verde
45min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min