Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1028.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ratatouille
40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Mediterranean capsicums
2h
Ravioli with zucchini sauce
35min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min