Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 1.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1217.8 mg
Alternatif tarifler
Cucumber soup
25 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Sauerkraut soup
50 min
Ukrainian dressed herrings
1h
Ukrainian chebureks
1sa 35 dk
Liver cake
1u. 50min
Mushroom pâté
1h 15 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Cabbage rolls
1u. 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Broccoli soup with sage oil
30 min