Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 1.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1217.8 mg
Alternatif tarifler
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Warm beetroot dish
50min
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Borscht
25min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Sauerkraut soup
50min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min