Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 701.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30 min
Broccoli almond soup
30min
Mini Gugelhupf bundts
Değerlendirme yok
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Sunny gazpacho
25min
Beetroot soup (gut health)
40 menit
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 menit
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15 min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min