Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
veya 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (isteğe bağlı)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot soup (gut health)
40min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Pumpkin soup
35min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Cream of chard soup
35min
Smooth cauliflower soup
50min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35 min
Basic Millet
45min
Hearty seven vegetable soup
30min
Versatile chunky soup
50min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h