Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1073 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil moussaka
2h 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Baked falafel kofta
Değerlendirme yok
Guacamole
5 Min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Baba Ganoush
1 Std.