Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1073 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Shakshuka
50min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h