Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 150 g trockener Weißwein
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Gelbe-Bete-Risotto
2小时
Grünkohlrisotto
40min
Rotkohl-Risotto
50 分钟
Fenchel-Risotto
35min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 分钟
Grünkohl-Risotto
40min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1小时 10 分钟
Mangoldrisotto
50 分钟
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min