Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 150 g trockener Weißwein
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Fenchel-Risotto
40min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
35min
Grünkohl-Risotto
40min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Mangoldrisotto
50 Min