Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Tomaten-Risotto
35min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Graupenrisotto
50 Min
Perlgraupenrisotto
1 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min