Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Erbsen-Risotto
50 dk
Fencheleintopf
35 Min
Grünkohlrisotto
40 dk
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Fenchel-Risotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
50 dk
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 Min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 Min
Risotto mit Basilikum
40 dk