Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Graupenrisotto
50min
Risotto mit Zucchini
50min
Grünkohlrisotto
40 Min
Tomaten-Risotto
35min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Erbsen-Risotto
50min