Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Haselnüsse
-
120
g Scamorza, in Stücken
veya 120 g Bergkäse, in Stücken - 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 300 g Grünkohl, TK
- 250 g Risottoreis
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser, kochend heiß
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2376 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40 min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Grünkohl-Risotto
50 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Fenchel-Risotto
35 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Grünkohl-Risotto
40 min
Mangoldrisotto
50 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min