Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Haselnüsse
-
120
g Scamorza, in Stücken
veya 120 g Bergkäse, in Stücken - 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 300 g Grünkohl, TK
- 250 g Risottoreis
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser, kochend heiß
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2376 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petersilienwurzel-Risotto
40 dk
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 dk
Fenchel-Risotto
40 dk
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Risotto
50 dk
Fenchel-Risotto
35 Min
Grünkohl-Risotto
40 dk
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 dk
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Mangoldrisotto
50 dk