Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Grünkohlrisotto
40 Min
Topinamburpüree
40 Min
Grünkohl-Risotto
50min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Mangoldrisotto
50min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min