Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisrisotto
55 dk
Grünkohlrisotto
40min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Grünkohl-Risotto
50 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 godz. 15 min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35min
Rahm-Bärlauch-Polenta mit Hähnchen
30min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min