Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Risotto mit Birnen
55min
Kürbisrisotto
55min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Grünkohlrisotto
40 Min
Grünkohl-Risotto
50min
Fenchel-Risotto
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Sauerkraut-Risotto
40 Min
Mangoldrisotto
50min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min