Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Pastinakenpuffer
40min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Kürbisrisotto
55min
Grünkohl-Risotto
50min
Fenchel-Risotto
35min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Kartoffelquickie
40min