Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 150 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 150 g Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 150 g Wirsing, in feinen Streifen (ca. 5 mm)
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe für je 0,5 l Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 50 g Risoni-Nudeln (Kochzeit 8-11 Minuten)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Wirsingsuppe
35 Min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40 Min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.
Linsen-Spinat-Curry
40 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Spitzkohl-Curry
35 Min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 Std.
Kürbiseintopf
1 Std. 30 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 Min