Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 923 kJ / 221 kcal
- Protein
- 33.42 g
- Karbonhidrat
- 1.75 g
- Yağ
- 8.91 g
- Lif
- 0.54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rodaballo en papillote con espárragos
30 Min
Timbales de calabacín con queso fresco
45min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Dorada a la sal
35 dk
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1sa 10 dk
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Brochetas de emperador al jengibre
50min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Lubina a la sal con patatas
30 Min
Lubina a la cantonesa - China
25 dk
Salsa verde
20min