Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 923 kJ / 221 kcal
- Protein
- 33.42 g
- Karbonhidrat
- 1.75 g
- Yağ
- 8.91 g
- Lif
- 0.54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sardinas a la sal
40 min
Dorada a la sal
35min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas a la romana
50min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3h 15min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Rollos de sardina al horno
30 min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Picantones a la cerveza
2h
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min