Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3u. 10min
Meringue italienne
30 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Chutney de poires
55min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min