Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 Std.
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3h 45min
Bûche aux épices façon tatin
1 godz. 15 min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Île flottante au foie gras
25 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min