Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Mousse de fraises et framboises
20p
Mousse de kiwi
2h 15 min
Mousse à l'abricot
2 godz.
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Semifrio pêche-abricot
3u. 35min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Mousse légère fraise-groseille
2h 15 min