![Mousse à l'abricot Mousse à l'abricot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/99A2710F-195A-4CD8-92E8-F2B8A1B9FB12/Derivates/23d8f766-c663-487a-98a9-d90d7df39f3b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Mousse à l'abricot
2 Std.
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Compote à l'orange et crémeux de fromage blanc
1h 25 min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Verrines à l'orange
1h 15min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Pannacotta au lemon curd
1sa 45 dk
Bavarois à l'abricot
12h