Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- olive oil, for greasing
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g basmati rice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each) - ¼ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter, diced
- 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
veya 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3569 kJ / 853 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min