Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- olive oil, for greasing
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g basmati rice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each) - ¼ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter, diced
- 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
veya 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3569 kJ / 853 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Creamed Cod
45min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min