Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Creamed Cod
45 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min