Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 21.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Mushroom Risotto
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Asparagus Risotto
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min