Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 21.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Root Vegetable Gratin
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min