Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 560.4 mg
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom Stroganoff
30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Pea and Mint Risotto
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Courgette and Feta Risotto
30 min