Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3507 kJ / 836 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45min
Mushroom Risotto
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pasta alla Puttanesca
35min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Courgette and Feta Risotto
30min