Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3507 kJ / 836 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 107 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1óra
Pork with Spinach Lentils
20 min
Root Vegetable Gratin
1óra
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Courgette and Feta Risotto
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1óra 10p
Pea and Courgette Tarts
1óra
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min