Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g onions, cut into quarters
veya 100 g spring onions, cut into pieces - 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, thinly sliced
- 1 red chilli, deseeded
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 30 g fresh coriander, roughly cut, plus extra to garnish
- 60 g olive oil
- 1 lemon, juice only
- 1 tsp salt, plus one pinch extra
- 600 g monkfish fillet, skinless, boneless, cut into 4 pieces
- 30 g fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g carrots, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 100 g turnips, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 1 preserved lemon, cut into quarters (see tip)
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground cinnamon
- 550 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Quick Lamb Dhansak
50 min
Thai Fish Curry
50 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Salmon Miso Soup
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Keralan Fish Curry
30 min