Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
100
g onions, cut into quarters
veya 100 g spring onions, cut into pieces - 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, thinly sliced
- 1 red chilli, deseeded
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 30 g fresh coriander, roughly cut, plus extra to garnish
- 60 g olive oil
- 1 lemon, juice only
- 1 tsp salt, plus one pinch extra
- 600 g monkfish fillet, skinless, boneless, cut into 4 pieces
- 30 g fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g carrots, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 100 g turnips, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 1 preserved lemon, cut into quarters (see tip)
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground cinnamon
- 550 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Steamed Cod Over Greens
Değerlendirme yok
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Cabbage soup
50min
Monkfish and prawn soup
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min