Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
veya 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Değerlendirme yok
Green Salsa Chicken with Cactus
40 Min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Ghee
20min
Kashmiri Rice
30 Min
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Shrimp Sauté
25 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min