Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
veya 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Tom Yum with Prawns
25 Min
Eggplant Sauté
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Sous-vide Artichokes
55min
Spinach Fatayers
2sa
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1sa 40 dk
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 dk
Okra and meat stew (bamia)
1sa
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Fish soup
40 dk