Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
veya 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.7 g
Alternatif tarifler
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Chicken garam masala
50min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10 min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken moghrabieh
1 godz. 25 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Marinated peppers
55 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Classic Swiss Fondue
15min